Directorul DSP Giurgiu, confirmat cu COVID-19

Foto: agerpres.ro

Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Giurgiu a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, fiind internat în spital, iar directorul adjunct şi un medic al instituţiei au intrat de astăzi în carantină, potrivit Agerpres.

,,Doamna director purta întotdeauna mască, mănuşi, în biroul dumneaei intrau doar două persoane eu, ca director adjunct, şi încă un medic. Ieri ne-a spus că o doare puţin în gât şi are dureri în spate, s-a testat şi a fost confirmată pozitiv cu COVID-19. Prin urmare, cei mai apropiaţi colaboratori, respectiv eu, ca şi director adjunct, şi încă un medic din instituţie am intrat de astăzi în carantină”, a declarat  pentru Agerpres directorul adjunct al DSP Giurgiu, George Ciobanu.

El a afirmat că directorul DSP nu fusese în concediu şi purta întotdeauna mască şi mănuşi la serviciu, existând posibilitatea ca transmiterea bolii să fie comunitară în judeţul Giurgiu, unde sunt 394 de cazuri confirmate. În prezent, activitatea la DSP Giurgiu este coordonată de directorul economic.