16 iunie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Dinamo va disputa un meci amical cu Galatasaray

Foto: news.ro

Lotul dinamoviştilor se va reuni marţi, 15 iunie (ora 10.00), în cantonamentul de la Săftica, pentru prima parte a programului de pregătire stabilit de antrenorul principal Dušan Uhrin înaintea noului sezon competiţional, potrivit news.ro.

A doua zi, la ora 08.00, este programată vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), echipa urmând să-şi continue antrenamentele la Săftica până pe 20 iunie.

Managerul sportiv Marius Adrian Nicolae a anunţat pentru pagina oficială de Facebook a clubului că Dinamo Bucureşti va efectua un stagiu de pregătire centralizată în Turcia, la Bolu, în perioada 21-28 iunie, prevăzut cu un meci amical împotriva echipei Galatasaray Istanbul.

Lotul roş-albilor va fi cantonat la “Bolu Koru Hotels”, partida amicală Galatasaray Istanbul – Dinamo Bucureşti fiind programată la 27 iunie, de la ora 18.00, la Florya, în cantonamentul vicecampioanei Turciei.

Galatasaray a ocupat locul 2 la finalul sezonului trecut în prima ligă a Turciei, la egalitate de puncte cu Beşiktaş, 84. Galatasaray a pierdut titlul în Turcia din cauza rezultatelor directe cu Beşiktaş.