16 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Dinamo a trimis o scrisoare către Comisia Centrală a Arbitrilor

Foto: digisport.ro

Dinamo a acuzat prestațiile arbitrilor după cele șase meciuri jucate în acest sezon din    Liga 1, în special după derby-ul pierdut cu scorul de 2-3 în fața rivalilor de la FCSB. Pentru a întări, încă o dată, nemulțumirea cauzată de arbitraj, clubul din Ștefan cel Mare a trimis o scrisoare către Comisia Centrală a Arbitrilor, scrie digisport.ro.

Prin intermediul acestei scrisori, ne adresăm dumneavoastră cu intenția  de a vă aduce la cunoștință nemulțumirea noastră față de erorile repetate de arbitraj îndreptate împotriva echipei Dinamo București de la începutul acestui sezon competițional, punctul culminant fiind meciul disputat cu FCSB, etapa trecută, pe Arena Națională.

Clubul Dinamo București apără și va apăra întotdeauna corectitudinea în fotbalul românesc, precum și imaginea Comisiei Centrale a Arbitrilor în dauna tuturor suspiciunilor reflectate în fața opiniei publice.

Fotbalul românesc trebuie să urce în acel tren în care legitimitatea competiției trece direct prin credibilitatea fără fisuri a echipei de arbitri. Ca reprezentați ai conducerii executive a clubului, dorim să transmitem pe această cală îngrijorarea noastră față de aceste erori grave de arbitraj.

Sperând ca viitorul va da o competiție curată și deschisă pentru toate cluburile participante, vă adresăm salutările noastre cordiale”, se precizează în scrisoarea trimisă de Dinamo către CCA, semnată de noul direct general, Alex Couto. În afara meciului pierdut cu FCSB, dinamoviștii au mai acuzat arbitrajul și după partidele cu FC Botoșani (scor 1-1) și UTA (scor 0-1).

După primele șase etape din Liga 1, Dinamo este pe locul 15, cu 6 puncte. În etapa viitoare, echipa antrenată de Cosmin Contra va juca împotriva liderului Universitatea Craiova. Meciul se va disputa duminică, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns