Declarația agentului care a preluat apelul la 112 al Alexandrei! “Timpul este limitat”

Foto: antena3.ro

Viorel Florescu este agentul care a preluat apelul la 112 al Alexandrei. Acesta a declarat miercuri seară, la Antena 3, că nu a putut să vorbească mai mult cu adolescenta deoarece timpul este limitat și avea pe fir și alte persoane. Potrivit Mediafax, acesta a mai declarat și că nu a grăbit-o pe fată, cu atât mai puțin să îi ignore cazul.

„Timul este limitat. În momentul în care apare un alt apel, noi trebuie să răspundem la acel apel în 9 secunde, cam atât ține să luăm contact cu apelantul.  Avem un timp limitat, cu această presiune a timpului și răspundem acelor cu care suntem în contact și de a prelua celălalt apelant, pentru că nu cunoaștem ce urgență are acela”, a spus Viorel Florescu.

Polițistul care a discutat cu Alexandra, atunci când aceasta a sunat la 112 pentru a cere ajutor, ar fi avut o atitudine ironică și recalcitrantă față de situația prezentată de fată. Mai mult, acesta nu a dat dovadă de implicare pentru a obține mai multe informații privind locul în care este sechestrată.

Potrivit raportului MAI, polițistul nu s-a implicat și nu i-a pus Alexandrei mai multe întrebări pentru a fi identificat mai ușor locul în care aceasta este sechestrată. Totodată, MAI a sesizat parchetul, în urma verificărilor Corpului de Control în cazul crimelor din Caracal, cu privire la modul în care polițistul a preluat apelul la 112 al Alexandrei. Cinci ofițeri și trei agenți vor fi cercetați prealabil pentru intervenție.