Decizie în cazul lui Florian Bodog! Cererea DNA de începere a urmăririi penale va ajunge în Comisia Juridică

 

Cererea DNA de începere a urmăririi penale pe numele fostului ministru al Sănătății, Florian Bodog, a intrat în procedură, la Senat. Comisia Juridică se va reuni săptămâna viitoare pentru a analiza dosarul, scriu jurnaliștii de la Libertatea.

Respectiva cerere DNA a fost discutată în Biroul Permanent al Senatului. După ședință, vicepreşedintele Nicolae Moga a declarat că solicitarea DNA a fost trimisă la Comisia Juridică.  El a mai precizat că lucrul în comisia respectivă va începe săptămâna viitoare. Și că potrivit regulamentului Senatului, termenul pentru elaborarea raportului este de 14 zile.

Nicolae Moga a adăugat că există chiar varianta convocării unei sesiuni extraordinare a Senatului, pentru un vot în plen, pe cererea de începere a urmăririi penale în cazul lui Bodog.

Potrivit unui comunicat DNA dat săptămâna trecută, fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, este acuzat de abuz în serviciu şi fals intelectual. Site-ul nostru a prezentat cazul aici https://gazetadestiri.ro/dna-cere-ridicarea-imunitatii-pentru-un-fost-ministru-psd-florian-bodog-acuzat-pentru-o-angajare-fictiva/

Foto: g4media.ro