Dăncilă îl atacă dur pe Iohannis! Vezi ce a spus despre președintele României

Viorica Dăncilă îl acuză pe Klaus Iohannis că a adus dezbinare și ură printre români. Foto: news.ro

Viorica Dăncilă s-a dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis în timpul timpul unei dezbateri cu simpatizanți ai PSD din Moldova. Dăncilă a spus despre Iohannis că  a adus multă ură și dezbinare printre români, potrivit Mediafax.

„Avem un președinte care în cinci ani de zile nu a existat, un președinte care trebuia să vină în toate zonele țării, un președinte care să ceară respect pe plan extern, care să țină cu România și cu românii, să aducă echilibru și consens, un președinte care să ne reprezinte așa cum suntem noi românii, calmi, onești, harnici, oameni care nu jignim. A adus atâta dezbinare în această țară și atâta ură în sufletul unora și sper ca această ură să se întoarcă împotriva celui care a  creat-o”, a spus Viorica Dăncilă.

Și atacurile la adresa lui Iohannis nu s-au oprit aici. Dăncilă a mai spus că România are nevoie de un cu totul altfel de președinte. „Avem nevoie de un președinte care să muncească 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, nu avem nevoie de un președinte care din când în când dintr-o vacanță mai vine și atacă guvernul sau atacă parlamentul sau pe cineva care l-a deranjat. Nu avem nevoie de un președinte sau de un partid care nu lucrează sâmbăta și duminica pentru că e ziua de odihnă, care nu lucrează după ora 18.00 că are somnul de frumusețe. (…) Pentru mulți dintre români nu există sâmbătă sau duminică și lucrează până noaptea târziu. Avem nevoie de un președinte care să nu dea dovadă de aroganță. Mă uit la candidatul Iohannis, are atât de multă încredere că va câștiga încât nu vine între oameni, nu discută cu oamenii, nu îl vedem decât în grupul PNL, nu-i pasă în rest de ce se întâmplă. Nu face campanie pentru că postul de președinte i se cuvine”, a mai declarat Viorica Dăncilă.