Dan Petrescu, regrete după retragerea lui George Țucudean

La începutul lunii septembrie, George Țucudean a anunțat că se retrage temporar din fotbal din cauza problemelor de sănătate. Dan Petrescu a spus că nu a putut influenţa în vreun fel această decizie. Foto: telekomsport.ro

Dan Petrescu a trimis lista cu jucătorii de la CFR Cluj pe care se va baza în meciurile din grupele Europa League. Pe această listă nu se află George Țucudean, care și-a anunțat de curând retragerea temporară din fotbal, din cauza problemelor de sănătate.

Dan Petrescu a spus că nu a putut influenţa în vreun fel decizia luată de Țucudean. “I-am spus: nu știu ce sfat să îți dau, tu ştii cel mai bine ce vrei, eu aș da orice să joci fotbal, eu te-am cumpărat, eu te-am adus, şi ai demonstrat devenind golgheter, dar eu sunt antrenor, nu sunt eu în măsură să-ţi dau sfaturi, e o problemă personală,” a explicat Dan Petrescu la emisiunea Fotbal Club de la Digisport.

Antrenorul campioanei a dezvăluit cât de mult îi va lipsi  Ţucudean, mai ales că acesta era un fotbalist care putea decide soarta unui meci. “E marcator înăscut, la antrenamente rămâneam şocat ce goluri putea să dea. Mulţi jucători am antrenat, dar ce vedeam la el, rar am văzut la alții! Pe antrenori, jucătorii îi fac mari! Mai dispărea uneori, voia pauze de la antrenamente, dar în rest era mereu bine” a mai spus Dan Petrescu.