Dan Nistor a ajuns la Universitatea Craiova! Vezi detaliile acestui transfer

Dan Nistor a semnat un contract cu Universitatea Craiova valabil pentru următorii doi ani și jumătate.                           Foto: https:facebook.com/UCVOficial

Dan Nistor se desparte de Dinamo și va juca la Universitatea Craiova. Fotbalistul a semnat un contract cu formația olteană pentru următorii doi ani și jumătate, a anunțat echipa din Bănie pe pagina de Facebook. La noua echipă, Nistor va purta numărul 16.

La Craiova, Nistor va avea un salariu lunar de 14.000 de euro, scrie digisport.ro. În plus, fotbalistul va primi 120.000 de euro la semnătură, astfel că efortul financiar pe care oltenii îl fac la momentul transferului este de 420.000 de euro.

De-a lungul carierei sale, Dan Nistor a jucat  CS Rucăr, Internațional Curtea de Argeș, Muscelul Câmpulung, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian, CFR Cluj și Dinamo. Nistor are trei selecții pentru echipa națională a României.

Cotat la 1.1 milioane de euro de site-ul Transfermarkt, Nistor se desparte pentru a doua oară de Dinamo. În anul 2017, fotbalistul a plecat pentru scurt timp la CFR Cluj, dat la schimb pentru jucătorul Filipe Nascimento. În 2018 a revenit la Dinamo, iar de atunci s-a transformat într-un adevărat simbol al formației din Ștefan cel Mare, chipul său fiind imprimat până și pe autocarul echipei.