16 iunie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Dan Barna vorbește despre o eventuală candidatură la şefia USR PLUS

Foto: Agerpres

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a  vorbit, despre o eventuală candidatură la şefia formaţiunii în cadrul congresului care urmează să aibă loc în acest an. El a mențonat   că participat “la toate luptele pe care USR PLUS le-a avut” şi că intenţionează să meargă mai departe.

Atunci cânnd a fost întrebat dacă agreează formula conform căreia atât el, cât şi copreşedintele Dacian Cioloş să se retragă din competiţie, Barna a replicat că a participat la toate luptele pe care USR PLUS le-a avut şi că are de gând să continue.

“Este întotdeauna o chestiune de mesaj politic. Eu am participat la toate luptele şi la toate confruntările pe care USR PLUS le-a avut. Intenţionez să merg mai departe, pentru că eu cred foarte mult că USR PLUS este un partid care pe termen lung va avea un cuvânt greu în politica din România”, a spus Barna,  potrivit Agerpres.

Liderul USR PLUS a precizat că are mare încredere în înţelepciunea colegilor săi.

“Am spus deja, proiectul USR PLUS este un proiect la care muncesc de patru ani de zile. Este un proiect asumat. Am foarte mare încredere în înţelepciunea colegilor mei”, a precizat Barna.