Dan Barna și Klaus Iohannis s-au atacat reciproc! Vezi declarațiile lor

Astăzi a avut loc un schimb de replici la distanță între liderul USR Dan Barna și președintele României Klaus Iohannis. Acest lucru s-a întâmplat la Electoral Central Central, unde cei doi au mers la o distanță de o oră unul de celălalt pentru a-și depune candidatura la alegerile prezidențiale.

Primul a fost Dan Barna, care l-a criticat pe șeful statului. ,,Eu spun în egală măsură că preşedintele Iohannis a fost un pompier pentru momentele când casa a luat foc şi se prăbuşea. Eu cred că dacă era un gospodar mai atent şi mai diligent poate nu ajungeam să luăm foc de atâtea ori în ultimii ani”, a spus Dan Barna, potrivit Mediafax.

Președintele Iohannis nu a rămas dator și i-a dat replica liderului USR. ,,Un fel de pompier atomic care a prevenit să se prăbuşească România. Se poate clasifica şi aşa. Cred că am fost foarte prezent şi voi fi foarte prezent. Fără mine PSD ar fi reuşit să distrugă justiţia din România, ar fi reuşit să acapareze întreaga Românie şi ar fi fost o catastrofă pentru multe generaţii”, a spus Klaus Iohannis.