Dan Barna: Fac apel la o campanie civilizată

Foto: psnews.ro

Preşedintele USR, Dan Barna, a făcut apel la o campanie electorală civilizată, atât pentru actualele alegeri locale, cât şi pentru cele parlamentare, potrivit Agerpres. Barna a lansat și o serie de acuzații la adresa PSD.

,,Încep prin a face apel la o campanie civilizată, nu numai în următoarele 10 zile, ci şi în cea care va urma. Pentru că, din păcate, ceea ce vedem în ultima perioadă şi, de fapt, în aproape întreaga campanie, vedem mesaje care nu fac decât să rişte să ţină oamenii acasă. Dacă se continuă cu dezinformarea, cu minciuna, cu tot acest circ pe care PSD îl furnizează românilor şi în Bucureşti, dar şi în întreaga ţară, riscăm să ţinem oamenii acasă şi să avem una dintre cele mai mici şi mai nesemnificative participări la vot”, a declarat Dan Barna într-o conferinţă de presă. .

Liderul USR a continuat cu acuzațiile la adresa PSD. ,,Din păcate, pe componenta de dezbateri, această campanie pentru locale este cea mai joasă şi mai jenantă campanie pentru alegerile locale din ultimii 30 de ani. În schimb, primim minciuni, manipulare, campanii de presă gândite pentru a denigra. E timpul să revenim la o campanie faţă de oameni, pentru că, dacă ne uităm la ceea ce a furnizat PSD la această campanie electorală, vedem că pare că o campanie electorală pentru locale, pentru ceea ce înseamnă interesul cel mai intim, cel mai apropiat al cetăţenilor, n-are nicio legătură cu aceştia”, a mai spus Dan Barna.