Cristina Neagu își amână revenirea pe teren și riscă să rateze Mondialul din Japonia

Accidentată în meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial din 2018, Cristina Neagu nu s-a refăcut complet pentru a reveni pe teren. Foto: facebook.com/cristinaneaguofficial

Probleme pentru Cristina Neagu, cea care își amână revenirea pe terenul de handbal. Cristina nu a mers la Cluj-Napoca, acolo unde echipa națională de handbal feminin a început pregătirea pentru Campionatul Mondial din Japonia, programat în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie 2019, scrie digisport.ro. Neagu se află încă în perioada de recuperare după accidentarea suferită la Campionatul European de anul trecut.

,,Genunchiul ei e încă slăbit şi are dureri. A început uşor pregătirea, dar apar tot timpul dureri. A făcut câteva investigaţii suplimentare în Austria, însă nu e uşor de aflat cauza durerilor. Este foarte supărată din această cauză. În acest moment sunt şanse sub 20% să o avem la Campionatul Mondial din Japonia. De aceea eu pregătesc echipa fără ea, pentru că este important să fac asta”, a spus Tomas Ryde, selecționerul naționalei feminine de handbal a României.

La Campionatul Mondial din Japonia, unde Cristina Neagu are șanse mici de a juca, România a fost repartizată în Grupa C, alături de Spania, Ungaria și Muntenegru.