Cristina Neagu, gata să joace din nou handbal! Vezi când va reveni pe teren

Cristina Neagu va fi aptă de joc peste o lună. Anunțul a venit de la selecționerul României, Tomas Ryde.                        Foto: telekomsport.ro

Cristina Neagu este aproape de revenirea pe teren. Considerată cea mai bună handbalistă a lumii în anii 2010, 2015, 2016 și 2018, Cristina s-a accidentat în timpul meciului cu Ungaria, disputat anul trecut în decembrie la Campionatul European. Acum, selecționerul României, Tomas Ryde, a  anunțat că Neagu va fi aptă de joc peste o lună.

Chiar dacă nu va putea conta pe ea, Ryde a convocat-o pe Cristina pentru meciurile cu Ucraina şi Insulele Feroe. Meciuri la care handbalista va fi doar spectatoare.“Cristina Neagu nu este gata să joace încă. Va mai dura încă o lună. O vom folosi în echipa naţională. O să ne gândim cum vom juca împotriva Ucrainei, dar echipa naţională trebuie să se pregătească şi pentru Japonia, pentru că nu mai avem prea mult timp la dispoziţie, deci în cele câteva zile care ne-au rămas trebuie să creăm ceva. Cred cu adevărat că Neagu va juca în Japonia, deci trebuie ca toate jucătoarele să fie împreună. Este vorba şi despre schemele de joc şi ce facem cu ele. Ea lucrează în sală, dar încă nu poate juca, este prea devreme”, a declarat Tomas Ryde, potrivit digisport.ro.

Pentru meciurile cu Ucraina şi Insulele Feroe din preliminariile Campionatului European din 2020 lotul echipei naţionale de handbal feminin al României se va reuni duminică, la Braşov. Primul meci pe care România îl va juca va fi cel cu Ucraina, care va avea loc miercuri, 25 septembrie, tot la Brașov. România va juca al doilea meci pe 29 septembrie, în deplasare cu Insulele Feroe.