Cristina Neagu a lansat un film documentar despre viața ei

Filmul documentar „Cristina Neagu: un 8 de neoprit” conține imagini din clinica din Belgia, unde handbalista a fost operată după accidentarea suferită la Campionatul European de anul trecut. Foto: gsp.ro

Documentarul „Cristina Neagu: un 8 de neoprit” a rulat pentru prima dată miercuri seară, în sala Apollo a Palatului Universul din București. Jurnaliștii de la gsp.ro scriu că filmul are 20 de minute și începe cu momentul în care handbalista s-a accidentat la Campionatul European de anul trecut.

În acest documentar sunt imagini în premieră din clinica din Belgia, unde Neagu a fost operată de medicul Marc Martens. Iar vocea naratorului este chiar cea a Cristinei. În sala Apollo au venit să vadă filmul părinții, sora, dar și cele mai bune prietene ale handbalistei.

,,Am plâns când am văzut prima dată filmul. Acum m-am abținut… Eu cred că sunt momente emoționante, dar finalul documentarului m-a făcut să-mi dau seama de ce sunt aici și de ce am ajuns la acest nivel. Finalul mi-a dat puterea să zic că mai e puțin și o să fie bine din nou!“, a spus Cristina Neagu în fața sălii care a aplaudat-o minute bune, ca după o finală de Liga Campionilor câștigată.