19 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Cristiano Ronaldo spune că s-a “simţit rău”, după acuzațiile de viol aduse

Foto: news.ro

Fotbalistul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a declarat că s-a “simţit rău” în momentul în care a fost acuzat de un viol produs în 2009. Potrivit news.ro, acesta a subliniat că i-au fost puse la îndoială “demnitatea şi onestitatea”.

“S-au jucat cu demnitatea mea. Este foarte greu. Am o iubită, o familie, copii. Când îţi este pusă onestitatea la îndoială, nu e bine. Îmi amintesc că într-o zi mă uitam la televizor alături de iubita mea şi se tot vorbea de Cristiano Ronaldo. Când au auzit că vin copiii, că au început să coboare scările, am schimbat canalul, mi-a fost ruşine”, a spus Cristiano Ronaldo.

Pe data de 22 iulie, justiţia americană a decis, ca din lipsă de dovezi, să renunţe la inculparea pentru viol a internaţionalului portughez Cristiano Ronaldo. Acesta este acuzat de Kathryn Mayorga, în vârstă de 35 de ani, că a violat-o în 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas.

Pe 13 iunie 2009, femeia a sunat la poliţia din Las Vegas pentru a denunţa un viol, dar a refuzat să identifice agresorul, iar în 2010 a ajuns la un acord cu Ronaldo pe această temă.

În august 2018, ea a contactat poliţia din Las Vegas și a cerut redeschiderea dosarului şi l-a acuzat pentru prima oară pe atacantul echipei Juventus.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns