Cristiano Ronaldo, nervos după ultimul meci! Vezi ce s-a întâmplat

În partida cu Luxemburg, Cristiano Ronaldo a reușit cel de-al 99-lea gol marcat pentru naționala Portugaliei.                 Foto: skysports.com

Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze un gol pentru naționala Portugaliei, care a învins cu 2-0 în Luxemburg. Nu a fost însă suficient pentru ca starul portughez să atingă borna de 100 de goluri marcate pentru echipa națională. După meci, Ronaldo s-a plâns de starea gazonului de pe Stade Josy Barthel, acolo unde s-a jucat partida, scrie digisport.ro.

,,E dificil să joci pe un asemenea teren. A fost un câmp de cartofi. Nu ştiu cum echipe de acest nivel sunt lăsate să joace pe astfel de terenuri. Nu a fost un spectacol bun, însă ne-am făcut treaba şi mă pregătesc de al cincilea meu Campionat European“, a declarat Cristiano Ronaldo, care înaintea partidei cu Luxemburg avea nevoie de două goluri pentru pentru a atinge 100 de reuşite în tricoul naţionalei lusitane.

Starul portughez a vorbit și despre conflictul avut cu antrenorul lui Juventus, Maurizio Sarri, cel care l-a înlocuit în minutul 55 al derby-ului cu Milan. ,,În ultimele trei săptămâni n-am fost la maximum, dar am încercat s-o ajut pe Juventus. Nimănui nu-i place să fie înlocuit, însă am înţeles pentru că nu eram în cea mai bună formă“, a mai spus Cristiano Ronaldo.