Cristiano Ronaldo, nervos după ce a fost schimbat la meciul cu Milan

Schimbat cu Dybala ]n min. 55 la meciul cu AC Milan, Cristiano Ronaldo a ieșit furios de pe teren și a mers direct la vestiare. Foto: indiatoday.in

Juventus Torino a câștigat meciul cu AC Milan cu scorul de 1-0 dar problemele pentru campioana Italiei au apărut din altă parte. Mai exact, de la Cristiano Ronaldo! Starul portughez a fost iritat pentru faptul că a fost schimbat în min.55 cu Dybala, cel care avea să marcheze ulterior unicul gol al meciului.

Cristiano Ronaldo a ieșit furios de pe teren, plecând direct la vestiare, scrie sport.ro. Mai mult decât atât, portughezul a plecat de la stadion înainte de finalul partidei.

“Nu este nicio problemă cu Cristiano, din contră, îi multumesc pentru că a jucat în condiții mai puțin bune, apoi l-am înlocuit deoarece nu se simțea bine. Lucrul care contează este ca s-a făcut disponibil pentru echipă. Dacă se enervează când este înlocuit face parte din joc.  A fost nerespectuos față de coechipieri? Nu știu. Dacă este adevărat că a plecat înainte de finalul meciului, este o problemă pe care trebuie să o rezolve cu colegii lui”, a spus antrenorul lui Juventus, Maurizio Sarri, potrivit  Gazzetta dello Sport.

Reacția nervoasă a lui Cristiano Ronaldo a venit după ce și în meciul anterior el fusese înlocuit. Portughezul a fost schimbat tot cu Dybala în min.81 al partidei din grupele Ligii Campionilor câștigate cu 2-1 de Juventus la Moscova, împotriva lui Lokomotiv.