Cristiano Ronaldo, declarație surprinzătoare despre Balonul de Aur

Chiar dacă a câștigat de cinci ori în carieră Balonul de Aur, Cristiano Ronaldo a spus că acesta nu este cel mai important trofeu. Foto: express.co.uk

Revista France Football a anunțat lista celor 30 de fotbaliști nominalizați pentru Balonul de Aur 2019, scrie digisport.ro. Bineînțeles că pe această listă se află starurile Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Mohamed Salah, Eden Hazard sau Antoine Griezmann.

Cristiano Ronaldo a câștigat până acum de cinci ori Balonul de Aur în cariera sa,  la edițiile din 2008, 2013, 2014, 2016 și 2017. Acum însă, după ce a fost anunțată lista, el a avut o reacție cel puțin surprinzătoare. ,,Balonul de Aur? Nu este acesta cel mai important lucru. Ceea ce contează cu adevărat sunt trofeele cu echipa. Am avut un sezon incredibil. Am cucerit 3 titluri individuale, am fost la un nivel bun.Am început bine și acest sezon. Și echipa la fel. Facem progrese. Nu trofeele individuale contează cel mai mult acum. Trebuie să câștigăm meciuri, cum este cel cu Lokomotiv. Dacă învingem, suntem 50% calificați”, a declarat Cristiano Ronaldo, pentru L’Equipe.

Fotbalistul portughez este cotat cu șansa a treia la câștigarea Balonului de Aur în acest an. Virgil van Dijk este marele favorit, iar Lionel Messi are șansa a doua, conform bookmakerilor.