Cristi Borcea va afla mâine dacă va fi eliberat din închisoare

Cristi Borcea i-a rugat pe judecători să aprobe eliberarea condiţionată, pentru că a muncit non stop. Foto: b1.ro

Fostul acționar al lui Dinamo, Cristi Borcea, a fost adus astăzi la Judecătoria Sectorului 4, acolo unde instanța a analizat cererea sa de eliberare condiționată. Magistrații au amânat pentru mâine decizia în acest caz, iar Borcea se vede nevoit să mai aștepte o zi pentru a afla dacă va fi eliberat din închisoare.

Astăzi, fostul conducator de la Dinamo a încercat să-i convingă pe judecători că merită să fie eliberat, scrie ziare.com. El a susținut în fața instanței că a fost un deținut model. ,,Am participat în aceste cinci luni de la condamnare la activități, am achitat în ambele fapte prejudiciile din proprie initiațivă, plus peste două milioane de euro penalități. Am muncit în toate cele cinci luni, in fiecare zi. (…) Nu am nicio sancțiune. Am muncit pe propria semnatură și am muncit non stop! Nu știu ce aș putea să mai fac! Vă rog mult să fiți de acord cu eliberarea”, a spus Borcea în fața instanței.

Fostul acționar dinamovist a mai avut o tentativă de eliberare și în luna mai, dar Tribunalul Bucuresti i-a respins-o. Omul de afaceri a fost condamnat la 7 ani și jumătate de închisoare, în urma contopirii a două pedepse.