Creatorii „La Casa de Papel” vor lansa serialul de acţiune „Sky Rojo” în primăvară

Foto: news.ro

A fost anunțat că cei care au realizat „La Casa de Papel”, una dintre cele mai de succes producţii disponibile pe Netflix vor lansa, în luna martie, serialul de acţiune „Orizontul roşu/Sky Rojo”, cu Verónica Sánchez şi Asier Etxeandia în distribuţie.

Umorul negru şi adrenalina vor fi caracteristici principale pentru „Sky Rojo”, au spus reprezentanții Netflix.

Serialul creat de Álex Pina şi Esther Martínez Lobato ar urma să aibe premiera la nivel mondial pe data de 19 martie.

De asemenea, producătorii au mai spus că primul sezon va avea un format inovator pentru un serial dramatic, respectiv  8 episoade de câte 25 de minute şi cu un mix de genuri.

Protagonistele din „Sky Rojo”, Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) şi Gina (Yany Prado), îşi caută libertatea, fiind urmărite de Romeo (Asier Etxeandia), proxenetul lor de la Clubul Mireselor şi de complicii acestuia, Moises (Miguel Ángel Silvestre) şi Christian (Enric Auquer). Împreună, femeile pornesc într-o călătorie haotică, pe parcursul căreia trebuie să facă faţă pericolelor de tot felul şi să trăiască fiecare clipă de parcă ar fi ultima. Prietenia lor se consolidează şi protagonistele descoperă cel mai important lucru: împreună sunt mai puternice şi au la îndemână mai multe opţiuni pentru a-şi reface vieţile.

„Ne-am dorit ca «Sky Rojo» să aibă aceeaşi acţiune frenetică, dar să folosim o durată de 25 de minute pentru a sublinia natura dinamică a acţiunii: evadarea, cursa pentru supravieţuire. Al treilea act al unui film sau al unui episod dintr-un serial este locul în care toată energia converge pentru a produce cea mai vibrantă explozie dintre toate conflictele care sunt povestite. Ceea ce ne-am propus a fost să facem un al treilea act constant, să ne canalizăm întreaga poveste prin acea energie frenetică”, spun Álex Pina şi Esther Martínez Lobato.

Până acum, s-a dezvăluit faptul că „Sky Rojo” a fost filmat în Madrid şi în Tenerife și este prevăzut cu două sezoane de opt episoade. Serialul este produs de Vancouver Media pentru Netflix.

Álex Pina şi Esther Martínez Lobato, alături de Jesús Colmenar, sunt creatorii şi producătorii executivi ai „Sky Rojo”, cu sprijinul co-producătorilor executivi David Barrocal, Migue Amoedo şi David Victori.