Creatorii “Game of Thrones” au semnat un acord cu platforma Netflix

Foto: news.ro

Creatorii serialului “Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, David Benioff şi Dan Weiss, au semnat un contract cu platforma Netflix pentru a produce noi filme.

Potrivit news.ro, cei doi creatori ai GoT au spus că aventura lor, de mai bine de un deceniu, cu HBO a fost formidabilă. Dar “Netflix a construit ceva uimitor şi fără precedent, şi noi suntem onoraţi că ne-au invitat să facem parte din echipă”, au scris cei doi.

Cei de la Netflix nu au precizat detalii cu privire la sumă, însă au divulgat faptul că acordul este semnat pe mai mulți ani, și prevede atât seriale, cât şi filme. “Suntem încântaţi să-i primim pe maeştrii povestitori precum David Benioff şi Dan Weiss la Netflix”, a declarat Ted Sarandos, responsabil de conţinut al platformei.

Potrivit site-ului de specialitate Deadline, cecul semnat de Netflix este format din nouă cifre. Cei doi scenarişti au primit oferte şi din partea Disney şi Amazon.

“Game of Thrones” a bătut recordul de nominalizări la premiile Emmy, prestigioasele recompense pentru producţii de televiziune. În prezent, se află în cursă anul acesta pentru 32 de categorii.