19 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Cosmin Olăroiu, la un pas să schimbe echipa! Vezi ce ofertă are

Cosmin Olăroiu a semnat la începutul anului prelungirea contractului cu echipa chineză Jiangsu Suning. Noul angajament este valabil până în anul 2022. Acum el este dorit de Al Jazira, o echipă din Emiratele Arabe Unite. Foto: digisport.ro

Cosmin Olăroiu este aproape de o schimbare în cariera de antrenor. El s-ar fi înțeles cu o echipă care evoluează în campionatul Emiratelor Arabe Unite, potrivit goal.com, varianta în limba arabă, scrie digisport.ro. Este vorba despre Al Jazira, formație aflată pe locul cinci în clasament.

Actuala echipă a lui Cosmin Olăroiu este Jiangsu Suning, pe care a preluat-o anul trecut. Formația din China ocupă locul cinci în clasament, lucru care nu-i mulțumește pe oficialii clubului. La începutul acestui an, tehnicianul român a semnat prelungirea contractului cu echipa chineză, iar noul angajament este valabil până în anul 2022.

Cosmin Olăroiu a mai antrenat în Emiratele Arabe Unite. El a mai pregătit echipele Al Ain și Shabab Al Ahli. Cât privește palmaresul său în fotbalul arab, Olăroiu a câștigat Cupa Emiratelor, Supercupa Emiratelor și Cupa Președintelui.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns