Cosmin Contra a plecat de la Dinamo! Vezi ce a declarat

Foto: digisport.ro

Antrenorul Cosmin Contra a plecat de la Dinamo după antrenamentul din această dimineață, scrie digisport.ro. La finalul ședinței de pregătire, el a spus că nu o să mai revină în România. Contra a mai precizat că fotbaliștii Borja Valle și Isma Lopez au plecat și ei de la Dinamo.

 ,,Plec cu sentimentul că puteam să fac mai mult pe temă sportivă, dar asta e… Da, da… (n.r întrebat dacă Borja Valle și Isma Lopez au plecat) Nu mă întrebați pe mine de jucători. Cei de la club n-au mai dat niciun semn. Nu e treaba mea, e treaba celor care conduc clubul în momentul de față.

Fiecare persoană are o limită, a mea a ajuns deja peste limită. Am plecat în fotbalul mare de la Dinamo, acum trei ani am fost aproape să câștig campionatul, e un club care merita acest efort. Suporterii trebuie să înțeleagă că sănătatea e mai presus de orice, îmi pare rău că n-am putut să fac mai mult. Nu mai revin în România!”, a spus Cosmin Contra.

Dinamo ocupă locul 14 în Liga 1 cu doar 9 puncte și va juca mâine următorul meci în campionat, cu FC Argeș, în deplasare.