Cosmin Contra a anunțat că vrea să plece de la Dinamo! Vezi ce a declarat

Foto:
facebook.com/FCDinamoOfficial

Într-un interviu pentru gsp.ro, antrenorul Cosmin Contra a vorbit despre problemele de la Dinamo. Contra speră să ajungă la un acord cu oficialii clubului pentru a putea pleca de la echipă.

În cadrul interviului, Cosmin Contra susține că nu a primit niciun ban de când a venit la Dinamo. ,,În fiecare săptămână au fost promisiuni că vor veni banii și că se vor achita salariile la zi. Dar nu s-a întâmplat. Eu nu am luat nici măcar un euro. Din contră, am cheltuit 20.000 de euro din buzunarul meu pentru a plăti diverse lucruri. (…) Am plătit anumite lucruri la Săftica, în fiecare săptămână dau niște bani de la mine celor care lucrează acolo, bucătarilor, celor care îngrijesc terenul, femeilor de serviciu… Sunt bani dați din buzunarul meu și nu ar fi trebuit să fie dați de mine! Chiar și apartamentul în care stau l-am plătit eu. Am crezut în proiect și am plătit 6 luni în avans apartamentul în care stau. Am dat 7.000 de euro pentru că aveam încredere în proiect”, a declarat Cosmin Contra pentru gsp.ro.

El a mai precizat că poartă negocieri cu șefii clubului pentru a pleca de la Dinamo. ,,Eu am contract și nu îmi voi da demisia. Vreau să ajungem la o înțelegere pe cale amiabilă ca să plec! Ei își doresc același lucru. Trebuie să ajungem la un numitor comun cât mai repede. Până atunci sunt antrenorul echipei și pregătesc meciul cu FC Voluntari”, a mai spus Cosmin Contra.