Coronavirus în România: 360 de noi cazuri confirmate, bilanțul ajunge la 4.417 de cazuri

Foto: digi24.ro

Grupul de Comunicare Strategică a oferit cel mai nou raport în privința evoluției coronavirusului în țara noastră. Până azi, 7 aprilie, în România bilațul infectărilor a ajuns la 4.417 de cazuri. Dintre persoanele testate pozitiv, până în acest moment 460 s-au vindecat și chiar au fost externate.

Din păcate, alte 182 persoane depistate pozitiv cu COVID-19 au decedat. Ele au fost internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj și Mehedinți.

De la ultima informare de ieri, de la Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate 360 de noi cazuri de îmbolnăvire. În acest moment, la terapie intensivă se află 274 de pacienți.

Până astăzi, în România în carantină instituționalizată se află 25.379 de persoane. Alte 91.369 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

În prezent, la nivel național au fost prelucrate 43.578 de teste.