28 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Coronavirus în România: 31 de noi cazuri confirmate, numărul total ajunge la 308

Foto: Viktar Savanevch / Alamy / Alamy / Profimedia

Astăzi la ora 13:00 Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până acum, pe teritoriul României, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, s-a mai raportat că 31 au fost declarate vindecate și externate, mai cu seamă 22 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași. O veste nu tocmai bună vizează creștea numărul persoanelor aflate la terapie intensivă, respectiv 11 din care 2 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienților este bună și staționară. În ultimele 24 de ore s-a dublat numărul persoanelor testate pentru coronavirus.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică ieri, au fost înregistrate alte 31 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții noi au o vârstă cuprinsă între 17 și 89 de ani.

Până acum pe teritoriul țării, în carantină instituționalizată se află 4.044 de persoane pentru care se efectuează în continuare verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). A crescut și numărul celor care se află în izolare, respectiv 45.432 de persoane care se află acum sub monitorizare medicală.

Până acum, la nivel național, au fost prelucrate 8.284 de teste, din care 40 în unități medicale private.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns