Copii sechestrați în casă de executorul judecătoresc

Foto: antena3.ro

Un caz de-a dreptul halucinant a avut loc într-o localitate din județul Argeș, unde doi copii au rămas închişi în casă, în timpul unei executări judecătoreşti, scrie antena3.ro. Imobilul, care a făcut obiectul unui litigiu, a fost sigilat cu cei doi copii înăuntru.

,,Poliția a sunat la Protecția Copilului și a anunțat faptul că în imobil sunt sechetrați minorii. Tatăl a reușit să spargă lacătul în prezența și acordul poliției pentru a ajunge în casă, acolo fiind alt sigiliu, pus de către executorul judecătoresc care cunoștea faptul că în imobil sunt copii minori și care a spus că nu e problema sa. E un lucru  halucinant!”, a declarat avocata Ingrid Alexandrescu la Antena 3.

,,Am spart lacătul în prezența poliției. Eu eram plecat de acasă. Am fost sunat de fiica mea de 13 ani, speriată foarte tare pentru că sunt 10 oameni în curte. (…) Nu am fost notificat de această acțiune. Eu am sunat poliția pentru că am crezut că cineva a intrat în curte abuziv. Aici era jandarmeria împreună cu executoarea Emilia Mateescu și cu soțul fostei mele soții și începuseră să inventarieze nu știu ce lucruri prin curte. Mi-au îngrădit accesul în casă, mi-au legat poarta cu lacătul”, a spus Silviu Mihăilescu, tatăl copiilor.