Copii dispăruți și părinți amendați de polițiști! Vezi ce s-a întâmplat

 

Trei părinţi au fost amendaţi cu câte 500 de lei fiecare de poliţiştii gălăţeni. Și asta pentru că  şi-au lăsat copiii nesupravegheaţi în parcul de lângă bloc, iar aceştia au dispărut, potrivit Mediafax. După ce au fost căutaţi ore întregi, minorii au venit acasă susţinând că  s-au jucat pe faleza Dunării.

Incidentul s-a produs duminică şi a fost anunţat la 112 de mama unuia dintre copii. Aceasta le-a spus poliţiştilor că fiul ei de 7 ani a dispărut din parcul de lângă bloc, împreună cu alţi doi copii de 9 şi 10 ani. Părinţii au început căutările şi, pentru că nu au găsit copiii, au decis să sune la numărul unic de urgenţă. La scurt timp după apariţia poliţiştilor, copiii  s-au întors acasă.

„La data de 18 august, la ora 22.00, Secţia 2 Poliţie Galaţi a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din municipiul Galaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 16.30, l-ar fi lăsat pe fiul său minor, de 7 ani, să se joace într-un parc din zona blocului în care locuieşte, împreună cu alţi doi copii, de 9 şi 10 ani. Aceasta a mai precizat că, după câteva ore, a constatat că cei trei copii nu se mai aflau în parc şi, împreună cu părinţii celorlalţi doi minori i-au căutat, până în jurul orei 22.00, dar nu i-au găsit. Poliţiştii au mers imediat în zona indicată de femeie, dar la scurt timp cei trei copiii au revenit la domiciliu, declarând că au fost plecaţi pe faleza Dunării pentru a se juca”, au declarat reprezentanţii IPJ Galaţi.