Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart! Mesaje incredibile postate în numele sportivei

Simona Halep a fost victima unui atac cibernetic. Marți seara, contul de Instagram al campioanei a fost spart de hackeri. Potrivit mediafax.ro, aceștia au publicat mai multe postări și imagini prin care cereau bani fanilor sportivei.

Într-unul dintre mesajele postate, se cerea suma de 500 de dolari, sub pretextul că Simona ar fi rămas blocată în Elveția. „Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveţia, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari, sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend”.

Mai mult, hackerii au postat mai multe imagini prin care îi trimiteau pe fani să acceseze un link pentru a putea câștiga mai multe cadouri, precum Apple AirPods. „Bună! În următoarea postare voi oferi căşti Apple Airpods pe gratis. Tot ce trebuie să faceţi este să vă inseraţi informaţiile. Fac asta pentru fanii loiali!”, scria într-o nouă postare pe contul sportivei.

Hackerii au continuat să îi îndemne pe fani, în mai multe postări, să își ofere datele personale pentru a câștiga premiile. Ba chiar au publicat și poze cu o așa-zisă câștigătoare. „O, Doamne! Ea tocmai a câştigat o pereche de Apple AirPods. Poţi câştiga şi tu dacă urmezi instrucţiunile!”, mai arată un alt mesaj.

 

Într-un final, mesajele au fost șterse de pe contul Simonei. Aceasta a reușit să-și recapete contul de Instagram. Sportiva a postat pe Twitter un mesaj pentru toți fanii ei. „Vă rog să ignoraţi hackerii care se distrează momentan pe contul meu de Instagram. Ştim deja ce s-a întâmplat iar @instagram ne ajută. Sper să se rezolve cât de curând posibil”. 

Foto: mediafax.ro