Consiliul Național al PNL se reunește astăzi. La ședință ia parte și președintele Klaus Iohannis

Foto: news.ro

Astăzi, de la ora 16:00, va avea loc o ședință a Consiliului Național al PNL, la care va lua parte și președintele Klaus Iohannis. Potrivit news.ro, delegații vor discuta despre bilanţul politic al conducerii şi despre campania pentru alegerile prezidenţiale.

Mai mult, tot astăzi se va alege și un prim-vicepreşedinte, post care ar urma să-i revină lui Rareş Bogdan. Ședința va avea loc la Romexpo. La reuniune vor fi prezenți peste 3.500 de membri ai Partidului Naţional Liberal, parlamentari, primari şi aleşi locali.

„Avem pe ordinea de zi finalizarea procesului de integrare a partidului Acţiunea Civică a Tinerilor în Partidul Naţional Liberal prin fuziune prin absorbţie. De asemenea, și alegerea prim-vicepreşedintelui politic al partidului Naţional Liberal, aici am prezentat încă de la ultimul Birou Executiv la care am discutat acest subiect, propunerea mea pentru această funcţie de prim-vicepreşedinte este în persoana lui Rareş Bogdan. Mai mult, se va discuta și despre alegerile prezidenţiale, punct la care l-am invitat pe preşedintele României, care este candidatul partidului Naţional Liberal la funcţia de preşedinte”, a declarat luni, liderul liberal Ludovic Orban.

Liderul PNL a spus că începând cu 10 august va da startul campaniei de strângere de semnături pentru prezidenţiale.