24 septembrie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Consiliul Local Sector 6 a aprobat amenajarea promenadei de la Stadionul Steaua

Foto: Agerpres

Ieri, Consiliul Local Sector 6 a hotărât, cu 25 de voturi pentru, aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii Amenajare Promenadă Stadion Steaua.

“Acea zonă nu a fost amenajată în timp de primărie, ne-au solicitat insistent sprijinul pentru o amenajare provizorie, rapidă, astfel încât să nu ne facem de râs atunci când vin echipele străine să se antreneze pe stadionul Steaua. ADP a venit cu un proiect foarte bun, cu costuri minime şi cu materiale care pot fi reutilizate, ca să nu lăsăm acolo noroi”, a spus  primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

În același timp, a felicitat ADP pentru amenajarea lucrării, în numai trei zile, cu costuri minime.

“Această amenajare nu poate fi menţinută pentru că este, cum îi spune numele – provizorie”, a mai spus Ciucu, înainte de supunerea la vot a proiectului privind o amenajare de lungă durată.

Ciucu scria la începutul lunii iulie, pe pagina sa de Facebook, că va sprijini CSA Steaua să aibă o bună legătură cu cluburile sportive din sector şi să facă parte din comunitate, pentru a organiza împreună evenimente sportive şi non-sportive.

“Este excelent şi un mare avantaj că avem acest stadion în Sectorul 6 şi voi sprijini CSA Steaua să aibă o bună legătură cu cluburile sportive din Sectorul 6 şi să facă parte din comunitate, să organizam evenimente sportive şi non-sportive împreună. Am răspuns imediat solicitării clubului (la fel cum răspund acum şi solicitării similare din Giuleşti) şi Primăria Sectorului 6 a amenajat în regim de urgenţă (doar temporar acum, revenim cu un proiect de amenajare permanentă) suprafaţa din faţa stadionului”, a scris Ciprian Ciucu, pe Facebook, în contextul inaugurării noului stadion Steaua.