Consilierul prefectului judeţului Brăila are coronavirus

Foto: agerpres.ro

A fost anunțat că, Vasile Cortez, consilierul prefectului judeţului Brăila a fost confirmat, chiar azi, cu noul coronavirus, în urma testului care a fost efectuat. Prin urmare, el este internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă, potrivit Agerpres.

În legătură cu această situație, prefectul Cătălin Boboc a declarat că el nu se află în izolare, deoarece nu a fost contact direct cu Vasile Cortez.“Nu stau fără mască cu oamenii. Nu sunt contact direct pe definiţie, dar voi sta rezervat până luni. “Am trimis oamenii acasă şi DSP le va comunica măsurile celor care vor rezulta din anchetă. Ceilalţi vor continua normal activitatea. Pentru că tot este weekend, facem dezinfecţie în toată Prefectura”, a precizat Cătălin Boboc.

A mai fost specificat faptul că Vasile Cortez a fost testat după ce, în urmă cu câteva zile,   s-a simţit rău, iar vineri a venit rezultatul pozitiv pentru COVID-19. Conform prefectului, starea de sănătate a consilierului este una bună și nu are complicaţii în urma infectării cu noul tip de coronavirus.