16 iunie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Condiții incredibile pentru bucureștenii din cartierul Aviației

Foto: newmoney.ro

Bucureștenii care locuiesc în cartierul Aviației, abonați la RADET, au probleme de două luni cu furnizarea apei calde. Potrivit hotnews.ro, oamenii se plâng că în ultimele săptămâni problema s-a acutizat și se spală la lighean, cu apă încălzită pe aragaz, ca în vremea comunismului, lucru inadmisibil pentru o capitală europeană.

Administratorul special al RADET, Alexandru Burghiu, spune ca aceste probleme sunt din cauza lucrărilor de înlocuire a magistralei de pe bd. Iancu de Hunedoara, iar până pe 15 noiembrie acestea se finalizează și lucrurile vor reveni la normal.

„Problema cu lipsa apei calde a început în vară, însă în ultima lună a devenit insuportabilă. Avem apă caldă intermitent, câteva ore pe zi, dar nu știm niciodată care sunt acele ore pentru că nu se anunță nicăieri. Și uite așa plătim apă caldă care nu există, pentru că apa rece care vine pe conducta de apă caldă este taxată la preț de apă caldă, bineînțeles. Locuim într-o capitală europeană, într-o zonă bună din oraș, dar ne spălăm în lighean, exact ca acum 30 de ani”, a declarat un locuitor din cartierul Aviației.

Mai mult, oamenii sunt nemulțumiți și de faptul că nimeni nu le-a explicat clar ce se întâmplă și când se va remedia problema și se tem că nu vor avea nici căldură. Administratorul RADET spune că nu vor fi probleme cu furnizarea căldurii.

„Aseară a fost livrată căldura în parametri. În momentul de față nu avem probleme cu căldura, sperăm să nu fie. Lucrarea din Aviației nu se va finaliza acum, dar nu afectează furnizarea apei calde în cartier, atât timp cât noi trecem pe CET Grozăvești”, a spus Burghiu.

Acesta i-a asigurat pe oamenii care locuiesc în cartier că problema se va rezolva până pe data de 15 noiembrie, când se vor finaliza lucrările de pe bd. Iancu de Hunedoara.

Lasă un răspuns