Concertul Metallica aduce restricții de trafic în București

Foto: news.ro

Concertul trupei Metallica, susținut pe Arena Națională, va impune, miercuri, restricții de circulație în Capitală. Potrivit news.ro, Brigada Rutieră îi sfătuiește pe conducătorii de autovehicule să apeleze la mijloacele de transport în comun pentru a se evita blocajele de trafic.

Mai mult, conducătorilor li se cere să nu oprească sau să staţioneze decât în locurile special amenajate, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate. ”Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi”, a transmis Brigada Rutieră.

Traficul rutier se va închide progresiv, în cazul în care situaţia o va impune, astfel:

– începând cu ora 12.00, pe Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul „Naţional Arena”, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

– Bd. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion sau Şos. Pantelimon şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

– banda I de circulaţie de pe Str. Vatra Luminoasă, între Str. Tony Bulandra şi Str. Pierre de Couberti;

– Str. Tony Bulandra, între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu;

– Str. Sg. Vasile Şerbănică între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion (parcarea C).

Concertul pe care trupa americană Metallica îl va susţine pe 14 august la Arena Naţională din Bucureşti va începe la ora 20:15.