26 iunie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Concerte, spectacole de magie şi activăți surpriză, în această vară la Dino Parc Râşnov

Foto: News.ro

Concerte, spectacole de magie şi teatru muzical vor avea loc, vara aceasta, la Dino Parc Râşnov, cu ocazia unor zile speciale ce vor fi marcate de organizatori.

Mai cu seamă, pe  data de 1 Iunie, cu ocazia Zilei Copilului, cei mici şi cei mari sunt aşteptaţi începând cu ora 12.30 să se bucure de spectacolul de teatru muzical educativ al Trupei PAM PAM. Cele trei personaje haioase ale trupei, Pia, Vio şi Kito, alături de invitaţii lor speciali, îi vor introduce pe vizitatorii Dino Parc în lumea fascinantă a poveştilor, provocându-i totodată să cânte şi să danseze împreună cu ei.

Apoi, pe 12 iunie, Dino Parc Râşnov va sărbători 7 ani de la deschidere, iar artista Iuliana Beregoi, cu peste 1 milion de fani în mediul online, împreună cu binecunoscuta Alina Sorescu şi corul ei de copii talentaţi, Picii lu` Soreasca, vor fi atracţiile principale. Vor urca pe scenă pentru a sărbători prin muzică şi dans aniversarea parcului cu dinozauri.

Iar pentru că în august urmează unul dintre cele mai aşteptate weekend-uri prelungite, pe 14 august, organizatorii Dino Parc vor avea din nou invitaţi speciali, meniţi să îi vrăjească, la propriu, pe vizitatorii parcului. Magicianul Robert Tudor va urca pe scenă cu o demonstraţie de magie extraordinară, în timp ce trupa pentru copii Coloricii va atrage toţi membrii familiei, de la cel mai mic şi până la cel mai mare, cu versuri şi coregrafii vesele.

„Ne dorim ca toată lumea să se poată bucura vara aceasta de atmosfera Dino Parc Râşnov, aşa că am hotărât ca anul acesta să organizăm trei spectacole mari şi să aducem cinci dintre cei mai îndrăgiţi şi cunoscuţi artişti şi cântăreţi pentru copii. Suntem extrem de încântaţi că Europa FM ni s-a alăturat în acest demers şi am gândit alături de ei multe alte surprize pentru vizitatorii parcului. Cu ocazia aniversării de 7 ani a Dino Parc vom organiza şi un concurs important pe pagina noastră de Facebook, unde vom oferi bilete la lansarea ultimului film din seria Jurassic World pentru majoritatea oraşelor din ţară”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râşnov, potrivit unui comunicat preluat de News.ro.

Spectacolele şi concertele ce vor avea loc la Dino Parc Râşnov vor fi incluse în preţul biletelor de acces în parc, fără alte taxe suplimentare.

 

Print Friendly, PDF & Email