Concert special al Rapsozilor Botoşanilor, duminică, de Ziua Unirii Principatelor Române

Orchestra Populară “Rapsozii Botoşanilor” a pregătit și va susţine, duminică, un concert special dedicat Zilei Unirii Principatelor Române, se arată într-un comunicat de presă transmis de Consiliul Judeţean (CJ) și preluat de Agerpres.

Concertul se numește “Unire-n cuget şi-n simţiri” și este programat pentru ora 15,00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor “Nicolae Iorga” din municipiul Botoşani. El va fi disponibil online pe contul de Facebook al orchestrei.

În cadrul lui vor susține recitaluri: soliştii de muzică populară Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache, Laura Ştefănescu-Potoroacă, Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Alina Huţu, Constantin Petrescu şi Loredana Călin.

“Pe toţi iubitorii de folclor şi pe toţi cei ce simt româneşte îi invităm să fie alături de noi, online anul acesta, cu speranţa că ne vom reîntâlni în sala de spectacole cât de curând”, a declarat managerul Orchestrei “Rapsozii Botoşanilor”, Dan Doboş.

De asemenea, este important de știut că accesul publicului în sala de spectacole va fi permis doar în funcţie de situaţia epidemiologică de la nivelul municipiului Botoşani de la acea dată şi în limitele prevăzute de normele sanitare.