22 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Concert Passenger, programat pentru iulie 2022 la Bucureşti

Foto: News.ro

Un concert al artistului englez Passenger, pe numele real Michael David Rosenberg, este stabilit să se defășoare  pe  data de 1 iulie la Arenele Romane din Bucureşti, a anunţat miercuri Emagic.

Acesta va fi primul concert Passenger la Bucureşti, iar biletele pot fi cumpărate, începând din 22 octombrie,  prin intermediul  tickets.emagic.ro şi iabilet.ro. Preţurile variază în funcţie de loc, de la 100 la 250 de lei.

Este cunoscut faptul că Mike Rosenberg este cântăreţ şi compozitor de folk-rock din Brighton (Anglia), care a fondat în 2003 trupa Passenger. După dizolvarea acesteia, în 2009, el a păstrat numele de scenă pentru proiectul său solo. S-a făcut remarcat cu single-ul „Let Her Go” (2012), ce a ocupat primul loc în topurile din mai multe ţări şi a adunat mai mult de 3 miliarde de vizionări pe YouTube.

După  ce a lansat al 12-lea album, „Songs For The Drunk And Broken Hearted”, anul acesta, Passenger a pornit împreună cu o trupă live, în septembrie, într-un turneu european în care interpretează noile piese, dar şi melodii mai vechi.

Este important de știut că accesul la eveniment se va face în baza regulamentului organizatorului şi cu respectarea tuturor restricţiilor impuse de autorităţile locale la acel moment.
Print Friendly, PDF & Email