26 septembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Concert Morcheeba + Golan, vineri, la Arenele Romane

Foto: News.ro

Morcheeba revine la Bucureşti, vineri, 24 iunie,  la Arenele Române. În deschidere va cânta Golan iar accesul se face începând cu ora 18.00, anunţă organizatorul Emagic, potrivit unui comunicat News.ro. 

Cei care sunt interesați trebuie să știe că biletele pot fi achiziţionate  de pe următorul  site –  https://morcheeba.emagic.ro

Skye Edwards şi Ross Godfrey se întorc anul acesta în România, cu un show de promovare a celui de-al zecelea album de studio Morcheeba – “Blackest Blue”, compus în pandemie şi lansat în primăvara lui 2021. Albumul explorează soundurile experimentale cu care duoul londonez ne-a obişnuit de-a lungul celor aproape trei decenii de carieră, continuând călătoria muzicală ce i-a consacrat ca pionieri ai scenei muzicale britanice şi i-a făcut cunoscuţi în toate colţurile lumii, cu vânzări de miloane de albume. “Blackest Blue este despre găsirea unei cai de a ieşi la lumină în timpurile cele mai întunecate, schimbat, dar intact”.

Aceste albumul este format din 10 piese noi, primul extras fiind single-ul “Sounds of Blue”. În România, artiştii vor cânta în premieră piesele de pe “Blackest Blue”, precum şi piese Morcheeba deja foarte cunoscute şi iubite de public.

Înaintea showului Morcheeba, duo-ului i se va alătura special guest Golan.

Accesul în incinta Arenelor Romane se va face începând de la ora deschiderii porţilor, respectiv, începând de la ora 18:00. Accesul se va face exclusiv pe poarta din parc.

Primele bilete earlzbird pentru concertul Morcheeba sunt epuizate, iar biletele pot fi acum achiziţionate la pretul de presale, de la tickets.emagic.ro, precum şi de pe iaBilet şi din reţeaua magazinelor partenere iaBilet, la urmatoarele categorii: 265 lei (include comisioane); 195 lei (include comisioane); 145 lei (include comisioane).

În ziua concertului, pe 24 iulie, preţurile biletelor, atât online, cât şi la casa de bilete de la Arenele Romane, vor fi: 295 lei (include comisioane); 225 lei (include comisioane); 175 lei (include comisioane).

Biletele pot fi achiziţionate şi de deţinătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

Trebuie spus faptul că intrarea la eveniment va fi permisă doar prin zona de acces indicată, în baza unui bilet de acces valid, care va fi înlocuit cu o brăţară (în cazul categoriilor Premium Seated şi Golden Standing). Un singur bilet permite accesul pentru o singură persoană, o singură dată. Participanţii trebuie să aibă brăţara la mâna (în cazul categoriilor Premium Seated şi Golden Standing), biletul de acces şi un document de identificare (carte de identitate sau paşaport) asupra lor, pe tot parcursul evenimentului.

Cumpărătorul biletului, prin achiziţionarea biletului respectiv, este de acord cu termenii şi condiţiile impuse de organizator şi se obligă să se supună măsurilor impuse de legislaţia locală în vigoare de la momentul desfăşurării evenimentului, precum şi regulamentului de acces comunicat de organizator la momentul punerii în vânzare a biletelor, înainte de eveniment, în timpul desfăşurării evenimentului şi în perimetrul locaţiei unde are loc evenimentul.

Organizatorii le recomandă participanţilor să vină din timp la eveniment, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porţilor de acces, menţionată mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de aşteptare va fi redus.

Print Friendly, PDF & Email