Concedieri la TAROM și CNAIR! Vezi anunțul ministrului Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat că peste 300 de angajați TAROM vor fi concediați, iar la CNAIR vor fi restructurate posturile de conducere. Foto: capital.ro

Peste 300 de angajați din cadrul TAROM vor fi concediați în perioada următoare! Iar la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va fi redus numărul posturilor de conducere! Acestea sunt anunțurile pe care ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, le-a făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Agerpres.

,,La TAROM, Consiliul de Administraţie a aprobat restructurarea şi modificarea organigramei pentru mai multe direcţii, cu precădere de la direcţia comercială, direcţia de achiziţii şi direcţia economică. I-am spus doamnei director al TAROM că misiunea este grea, trebuie să uite de trecutul pe care îl are în TAROM, să nu fie implicată emoţională, pentru că altfel nu va face nimic”, a spus ministrul Transporturilor.

Răzvan Cuc a mai precizat că urmează la CNAIR tăierea mai multor posturi de conducere. “Avem foarte multe posturi de conducere, avem foarte mulţi oameni care teoretic se pricep foarte mult, dar dorinţa mea e să văd că se pricep şi la implementarea proiectelor, dar este şi mult balast şi trebuie să luăm decizii radicale”, a mai declarat Cuc.

În acest sens, directorul general al CNAIR, Sorin Scarlat, a spus că va fi o restructurare generală în toate departamentele companiei de drumuri. Întrebat ce se va întâmpla cu aceşti oameni, ministrul Transporturilor a precizat: “Dacă sunt competenţi, sunt convins că nu va fi o problemă pentru ei să-şi găsească un alt loc de muncă”.