21 martie 2023

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Comedia „Ramon”, cu Pavel Bartoş, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Foto: News.ro

Comedia „Ramon” în regia lui Jesús del Cerro, cu Pavel Bartoş şi Elvira Deatcu în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

 Se pare că acest film a fost văzut în sălile de cinema 45.046 de spectatori şi a reuțit să cumuleze venituri de 1.123.215 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro.

La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică şi mare pasiune este viticultura. Viaţa lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neaşteptată de împrejurări, întâlneşte cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgosteşte fulgerător. Decide să plece la Bucureşti să îşi găsească „marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viaţa într-un oraş mare nu este deloc uşoară. Totul se complică atunci când devine şi suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro. Ramon porneşte astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puţin aşa crede el) să recupereze tabloul şi să găsească fata visurilor sale, potrivit unui comunicat News.ro.

Apoi, animaţia „Năstruşnicul motan Maurice”, cu Emilia Clarke, Hugh Laurie, a debutat pe locul doi în clasament, după ce a fost văzută de 25.807 de spectatori şi a avut încasări de 552.335 de lei.

Blockbusterul „Avatar: Calea apei”, de James Cameron, a coborât pe trei, în al optulea weekend de la lansare, acumulând venituri de 529.622 de lei.

Filmul de acţiune „S.O.S.: Aterizare forţată”, cu Gerard Butler, a coborât până pe patru, în a doua săptămână de la lansare. Producţia a fost văzută de 14.468 de spectatori şi a avut încasări de 397.579 de lei.

Comedia „Taximetrişti”, în regia lui Bogdan Theodor Olteanu, a coborât pe cinci, după trei săptămâni de la premieră. Filmul a avut încasări de 311.245 de lei.

Print Friendly, PDF & Email