19 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Comedia horror „Freaky”, cu Vince Vaughn şi Kathryn Newton, pe primul loc în box office-ul nord-american

Foto: news.ro

Comedia horror „Freaky”, în regia lui Christopher Landon, cu Vince Vaughn şi Kathryn Newton în rolurile principale, a reușit să rămână pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

A trecut al doilea weekend de la premiera nord-americană, iar lungmetrajul a continuat să strângă  încasări de 1,2 milioane de dolari, cumulând, până acum, 5,59 milioane de dolari, aproape de acoperirea bugetului de producţie, potrivit  informațiilor furnizate de boxofficemojo.com.

Protagonistul Vaughn joacă rolul unui criminal în serie, iar Newton este o adolescentă, elevă de liceu. După ce, in mod ciudat, fac schimb de trupuri, ea descoperă că are mai puţin de 24 de ore înainte ca modificarea să devină permanentă.

După ce au trecut şapte weekend-uri de la premieră, comedia „The War with Grandpa”, cu Robert De Niro în rol principal, a urcat un loc în clasament. De altfel, filmul a generat încasări totale de 16,1 milioane de dolari, cu puţin peste 733.000 de dolari, la finalul săptămânii trecute.

Locul trei este ocupat de thrillerul „Let Him Go”, cu Kevin Costner şi Diane Lane în distribuţie, în al treilea weekend de la lansare. Filmul a generat încasări de 710.000 de dolari.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns