28 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Codrin Ștefănescu îi atacă pe șefii PSD! Vezi ce a declarat

Foto: antena3.ro

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, e nemulţumit de actuala conducere a social-democraților, scrie antena3.ro. Într-un mesaj pe Facebook, Ștefănescu susține că PSD a devenit „anexa penibilă a PNL şi Iohannis” şi îi îndeamnă pe membrii formațiunii politice să-și „recupereze urgent partidul”.

,,În ultima vreme suntem criticați tocmai de cei care au crezut în noi și ne-au votat! Și au dreptate, asta-i clar! Limpede ca lumina zilei. Se vede din spațiu că PSD a devenit o penibilă anexă a PNL și a lui Iohannis. Că suntem timizi și speriați să nu ne supărăm șefii din umbră! Că ne delimităm, la ordin, de toate mesaje din trecut.

Că numele Dragnea, Codrin, Olguța, Șerban, Pleșoianu, Nicolicea, Iordache etc., sunt interzise de noua conducere a PSD. Că partidul este predat la cheie unor securici care urăsc de moarte acest partid. Puciștii de ieri, școliți în tot felul de academii secrete, noii conducători de azi! Sunt demiși, pe bandă rulantă, toți membrii curajoși interziși de sistem. Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altădată. Gata! Ajunge! Parlamentarii, primarii, liderii județeni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie să-și recupereze urgent partidul!

Altfel, milioane de români care au votat PSD, ne vor face de ocară! Și nu vom mai ieși printre oameni de rușine! Că am fost lași și i-am trădat! Eu, unul, m-am săturat să fiu singurul care spune lucrurilor pe nume”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns