Coadă la Primăria Cluj-Napoca pentru locurile de parcare

Foto: cluj.com

Sute de persoane stau la coadă în această dimineață, la -7 grade, la Primăria Cluj-Napoca și la primăriile de cartier pentru depunerea cererilor în vederea obținerii unui loc de parcare, potrivit Mediafax.

Se pare că oamenii sunt nemulțumiți din cauza faptului că autoritățile nu găsesc o soluție adecvată pentru preluarea actelor.

Oamenii s-au așezat la coadă la Centrul de Informare pentru Cetățeni (CIC) încă de la primele ore ale dimineții, în ciuda faptului că programul cu publicul începea la ora 8:00, pentru a-și depune cererile în vederea obținerii unui loc de parcare.

„Am venit după ora 6:30, anul trecut a venit fiul meu și nu am prins loc de parcare, acum am venit eu că sunt pensionar și îmi amintesc cum stăteam la coadă și pe vremea lui Ceaușescu, pot spune că am antrenament. Totuși, nu este normal să stăm atâția oameni în frig ore întregi. Primăria ar trebui să găsească o soluție”, a spus un locuitor al cartierului Mănăștur.

Primăria Cluj-Napoca a oferit și posibilitatea depunerii online a cererilor pentru parcare pe site-ul instituției, dar nu toți cei care au nevoie de parcări au acasă calculatoare sau știu să le folosească.

Funcționarii Primăriei Cluj-Napoca au procesat, în 32 de minute, 831 de cereri de locuri de parcare, dintre care peste 300 au fost online, restul fiind depuse de oamenii care au stat la coadă la Primăria Cluj-Napoca și la primăriile de cartier.