Clever va fi înlocuit de FREE NOW. Vezi detalii

Foto: hotnews.ro

Clever, startup-ul românesc care face parte din grupul Daimler Mobility Services, va deveni FREE NOW în următoarele luni, ca urmare a fuziunii serviciilor de mobilitate urbană a celor doi mari giganți auto Daimler AG și BMW Group, potrivit hotnews.ro.

Această schimbare are loc la nivel global în acest an, în toate cele 10 ţări în care grupul este prezent, printre care se află și România.

Mai mult, transformarea Clever în FREE NOW presupune pe lângă o schimbare de nume, și transferul către una dintre cele mai moderne platforme tehnologice din Europa, prin intermediul căreia pasagerii vor avea acces la soluțiile de transport urban din toate cele peste 100 de orașe europene în care grupul este prezent.

FREE NOW este o aplicație nouă, cea mai modernă la nivel european, care în următoarea perioadă va funcționa în paralel cu aplicația Clever și ulterior o va înlocui complet pe cea din urmă.

Aplicația a fost fondată sub numele de MyTaxi, în iunie 2009, și a fost prima aplicație de taxi din lume care a stabilit o legătură directă între pasagerii și șoferii de taxi.