16 iunie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

CJ Teleorman: Peste 1.800 de persoane au făcut rapelul, la al doilea maraton de vaccinare anti-COVID-19

Foto: Agerpres

A fost anunțat că peste 1.800 de persoane s-au prezentat pentru a face rapelul la al doilea maraton al vaccinării anti-COVID-19 care a avut  loc în municipiul Alexandria, în perioada 4-6 iunie,  potrivit unui  comunicat de presă al Consiliului Judeţean Teleorman, ptreljuat de Agerpres. 

“S-au prezentat la rapel 1.876 de persoane. Au ales, totodată, să se imunizeze în cadrul campaniei de vaccinare organizate în Teleorman, alte 342 de persoane, dintre care 147 cu prima doză de vaccin BioNTech/Pfizer, iar alte 195 de persoane cu Johnson&Johnson, cu regim de administrare monodoză. De asemenea, sâmbătă s-a vaccinat în cadrul Maratonului, cu prima doză din serul Pfizer/BioNTech şi cea mai tânără persoană, o adolescentă de 12 ani”, precizează reprezentanţii CJ Teleorman.

Maratonul vaccinării s-a desfășurat la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria.

“Mulţumim medicilor, asistenţilor, voluntarilor, tuturor persoanelor şi instituţiilor implicate în buna organizare şi desfăşurare a campaniei de vaccinare şi, nu în ultimul rând, presei care ne-a sprijinit timp de trei zile, pe tot parcursul acestei acţiuni de vaccinare anti-COVID! (…). Campania de vaccinare fără programare, prin prezentare directă, a fost organizată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Teleorman, cu sprijinul Consiliului Judeţean Teleorman”,  au mai spus reprezentanții  CJ Teleorman.