Ciprian Marica are încredere în noul proiect de la Dinamo! Vezi ce a declarat

Foto: telekomsport.ro

Ciprian Marica a declarat că este încrezător în noul proiect de la Dinamo, într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport. Finanţatorul de la Farul Constanţa este de părere că spaniolii îşi vor face, în cele din urmă, treaba la Dinamo. Atât cei din teren, cât şi cei din birouri, scrie telekomsport.ro.

“Vedem cluburi precum Dinamo, care se întăreşte, are un aer spaniol, nu doar în afara terenului, ci şi în teren, o infuzie de jucători străini de un nivel mult mai ridicat decât nivelul jucătorilor din România. Sunt jucători peste nivelul Ligii 1, jucători care vor face diferenţa, care o vor duce pe Dinamo acolo unde îi este locul şi unde merită să fie o echipă cu tradiţie şi o echipă atât de iubită de suporteri”, a spus Ciprian Marica pentru Telekom Sport.

După primele șase etape, Dinamo este pe locul 14 în Liga 1, cu doar 5 puncte. Marica a oferit o explicație pentru acest lucru. ,,Şi ei adunaţi rapid, în 2-3 săptămâni, jucători care au nevoie de integrare şi acomodare, au venit de la diverse echipe, până înţeleg ce vrea antrenorul, până se acomodează cu ţara, sistemul, au nevoie de timp”, a mai spus Ciprian Marica.