19 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Ciprian Ciucu îi transmite lui Nicuşor Dan că decizia despre colaborarea cu PNL Bucureşti îi aparţine

Foto: Agerpres

Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Bucureşti şi primarul Sectorului 6, i-a transmis edilului general, Nicuşor Dan, că decizia despre colaborarea cu PNL Bucureşti îi aparţine, spunând că a avut cu acesta o discuţie pe subiect, potrivit unui comunicat Agerpres.

“Aştept răspunsul lui Nicuşor Dan, aştept sa colaborăm bine, pentru că peste ani oamenii nu îşi vor aminti despre orgolii mărunte, ci dacă am făcut ceva sau am ratat o şansă rară. Nu am orgolii, avem prea multă treabă. Nicuşor, mingea e la tine, decizia dacă suntem o echipă sau joci singur, pe post de libero, îţi aparţine. Noi suntem încă aici, cu tine”, se arată într-o postare  scrisă de  Ciprian Ciucu pe Facebook.

În același timp, el a precizat că i-a expus primarului general punctul său de vedere şi condiţiile de colaborare cu PNL Bucureşti, după ce în prealabil le-a discutat cu noul Birou politic al PNL Bucureşti şi cu viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu (PNL).

“Discuţia cu primarul general nu a fost concludentă, (a fost iniţială, nu putea fi altfel), iar acum mingea se află în terenul domniei sale. Cerinţele noastre sunt simple: (1) reformele asumate în campanie, (2) mai multă transparenţă, predictibilitate şi consultare în luarea deciziilor, (3) delegarea atribuţiilor convenite în protocolul din campanie către viceprimarul PNL. Vrem să ajutăm serios, dar trebuie sa fim lăsaţi să ajutăm. Discuţia cu Vlad Voiculescu a fost mai clară, sunt elemente în care rezonăm”, a adăugat Ciprian Ciucu.

Print Friendly, PDF & Email