CFR Cluj mai încearcă o minune! Prime uriașe pentru ardeleni

Dan Petrescu și fotbaliștii lui CFR Cluj sunt aproape de o performanță incredibilă: calificarea în grupele Ligii Campionilor. Foto: digisport.ro

Meci extrem de important mâine seară (20 august) pentru fotbalul românesc! CFR Cluj va juca pe teren propriu partida tur din play-off-ul Champions League, împotriva cehilor de la Slavia Praga. Ardelenii au promise prime uriașe dacă vor reuși calificarea în grupele Ligii Campionilor. În primul rând, clubul va încasa peste 20 de milioane de euro dacă fotbaliștii lui Dan Petrescu vor reuși această performanță. Ion Varga, președintele lui CFR Cluj, a promis că va redirecționa aproximativ 3 milioane de euro către jucători și staff-ul tehnic.  În aceste condiții, Dan Petrescu va primi un milion de euro, dacă va ajunge cu echipa din Gruia în grupele Champions League.

Și fotbaliștii campioanei României se vor bucura de câștiguri substanțiale, dacă echipa lor o va elimina pe Slavia Praga. Astfel, fiecare jucător care va fi titular va primi o primă de 75.000 de euro în cazul calificării, scriu jurnaliștii de la ProSport.

Nicușor Stanciu crede că CFR Cluj și Slavia Praga au șanse egale la calificare. Foto: digisport.ro

La Slavia Praga joacă doi fotbaliști români. Este vorba despre Nicușor Stanciu și Alex Băluță. Primul a analizat partida din mâine seară. ,,Mă aştept la un meci dificil, le-am spus şi eu şi Băluţă băieţilor înaintea meciului dintre CFR şi Celtic că vom juca la Cluj, dar ei se aşteptau ca Celtic să se califice. Cred că şansele sunt egale, noi suntem o echipă puternică, dar în acest moment nu putem subestima niciun adversar, deoarece CFR a eliminat trei echipe foarte bune”, a declarat Stanciu pentru site-ul clubului Slavia Praga.

CFR Cluj ar fi prima echipă din România care ar reuși calificarea în grupele Champions League, după șase ani. Tot ardelenii au fost cei care în anul 2013 au obținut 10 puncte  într-o grupă cu Manchester United, Galatasaray și Braga.