CFR Cluj, la un singur punct de primăvara Europa League

Mario Rondon a marcat singurul gol al meciului CFR Cluj-Rennes. Foto: looksport.ro

CFR Cluj a reușit încă o victorie extraordinară în grupele Europa League. Echipa lui Dan Petrescu a învins cu 1-0 pe teren propriu formația franceză Rennes și este la al treilea succes după primele patru runde.

Oaspeții au dominat partida, dar s-au lovit de forma extraordinară a portarului Arlauskis, care a avut mai multe intervenții salvatoare. Soarta partidei s-a decis în finalul ei, atunci când Mario Rondon a marcat golul victoriei CFR-ului în min.87. În urma acestui succes, campioana României este pe locul secund în grupă, cu 9 puncte. CFR Cluj mai are nevoie de un singur punct în următoarele două jocuri pentru a se califica în primăvara Europa League.

Dan Petrescu a spus că nu se aștepta ca CFR Cluj să acumuleze nouă puncte după patru etape în grupele Europa League. Foto: eurosport.ro

,,Nici în visele noastre frumoase nu ne așteptam să avem 9 puncte după 4 meciuri. Acum, voi fi foarte supărat dacă nu vom scoate ceva de la meciul cu Dinamo. Neapărat trebuie să scoatem ceva de la meciul ăsta! Ce să mai pregatim? Mâine ce antrenament fac? Pe urmă trebuie să zburăm la București”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă, potrivit digisport.ro.