CFR Cluj câștigă meciul cu Rennes! Dan Petrescu, nemulțumit la final

Ciprian Deac a marcat golul victoriei lui CFR Cluj pe terenul francezilor de la Rennes. Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a reușit să câștige meciul din deplasare cu Rennes, din etapa a treia din grupele Europa League. Victoria campioanei României a fost una cu emoții după ce francezii au jucat mult timp cu doi jucători mai puțin pe teren. În min. 5, portarul gazdelor, Mendy, a fost eliminat după ce l-a faultat la marginea careului de 16 metri pe Lacina Traore, iar în poarta lui Rennes a intrat un jucător de numai 16 ani, Bonnet.

Imediat după acest moment, Ciprian Deac a marcat direct din lovitură liberă, acesta fiind de altfel și singurul gol al partidei (min.9). Francezii au ratat șansa egalării în min.28, când Niang a avut de executat un penalty dar a trimis mingea pe lângă poarta lui Arlauskis.

Repriza secundă a început bine pentru CFR Cluj, după ce în min. 46, alt fotbalist de la Rennes a primit cartonașul roșu. Camavinga a fost eliminat în urma unui fault făcut asupra lui Omrani. Ardelenii au avut și ei un jucător eliminat pe final de meci, Susic primind al doilea cartonaș galben în min.81. În urma acestei victorii, CFR Cluj este pe locul al doilea în grupa E, cu șase puncte, la un punct distanță de liderul Celtic Glasgow, care a învins cu 2-1 pe Lazio Roma. Următorul meci al campioanei României va fi tot cu Rennes. De data aceasta, partida va avea loc la Cluj-Napoca, pe 7 noiembrie.

Chiar dacă echipa sa a câștigat, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, s-a arătat extrem de dezamăgit la finalul meciului de prestația elevilor săi. ,,Victoria nu cred că e meritată. În fotbal nu meriți mereu să câștigi. Eu sunt supărat pe jucători, mie nu mi-a plăcut ce am văzut. Numai norocul a făcut să câștigăm. Dacă jucăm așa în următoarele trei meciuri, facem zero puncte, facem zero goluri și luăm 10 goluri. Nu avem nicio șansă dacă jucăm mai ales cum am jucat în repriza a doua”, a spus Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.